подариха ми ксенон и ми го монтираха на късите светлини и сега имам бели фарове но нищо не виждам. Светят точно на 2 метра пред колата а дългите правят точка на 3 метра между късите отворих десния фар и застопорих рефлектора максимално нагоре никаква разликаот преди това .От друга страна като карам извънградско знаците се осветявят от доста голямо растояние сигурно 70 метра което според мен значи че светят достатъчно високо. Мисля да ги сваля и да върна халогонните крушки да видя с тях как ще е дали нещо при монтажа са ми прецакали фаровете или така си свети ксенона. Четох коментари за ремонти по фаровете но там колегите нямаха моя проблем
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем след поставяне на ксенон
Collapse
X
-
Здравей колега, само да ти кажа, че не 100 ами 1000% са ти натрошени водачите на фаровете. Когато те са счупени самия рефлектор със все крушката се откача все едно от горния край, резултата е че фаровете светят на 2м. пред колата. Така че проблема си е в счупените водачи. Не връщай ксенона, не е виновен той. Има голяма вероятност и тези, които са ти монтирали ксенона да са се опитали да го настроят и тогава да са се счупили водачите, но по принцип и хората не са виновни, просто дефекта е в нашите фарове. Отвори ги, ремонтирай си фаровете и карай с ксенона. Направо ще се изненадаш колко са яки фаровете на 145, когато са здрави.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
-
Първоначално публикувано от ivo8276 Покажи съобщениеподариха ми ксенон и ми го монтираха на късите светлини и сега имам бели фарове но нищо не виждам. Светят точно на 2 метра пред колата а дългите правят точка на 3 метра между късите отворих десния фар и застопорих рефлектора максимално нагоре никаква разликаот преди това .От друга страна като карам извънградско знаците се осветявят от доста голямо растояние сигурно 70 метра което според мен значи че светят достатъчно високо. Мисля да ги сваля и да върна халогонните крушки да видя с тях как ще е дали нещо при монтажа са ми прецакали фаровете или така си свети ксенона. Четох коментари за ремонти по фаровете но там колегите нямаха моя проблемALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
благодаря ще кача една снимка щото е трудно за обяснение и двата фара правят права линия пред колата и и в десния краи линията продалжава нагоре с ъгъл около 45 градуса мисля че единият фар е обърнат по някакъв начин и не знам мое ли да се регулира някаксиivo alfa 146 1.4 t.s.
Comment
-
Tочно това трябва да правят - линия с чупка. И двата фара светят еднакво, няма как да се обърнатПо-скоро, както ти писаха колегите по-горе, са ти счупили водачите и сега фаровете са забити в земята.
Виж и тая тема, ако още не си:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6890166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo8276 Покажи съобщениеблагодаря ще кача една снимка щото е трудно за обяснение и двата фара правят права линия пред колата и и в десния краи линията продалжава нагоре с ъгъл около 45 градуса мисля че единият фар е обърнат по някакъв начин и не знам мое ли да се регулира някаксиОбърнат е само ако твоя стандарт за "нормално" е английска кола
Comment
Comment